برداشتن خال، ضایعات پوستی

جدول محتوا

انواع روش های برداشتن خال، ضایعات پوستی چیست؟

پزشک متخصص می تواند بهترین روش برداشتن خال را به شما ارائه دهد. برای برداشتن خال انواع مختلفی بر اساس شکل و اندازه آنها وجود دارد. که یکی از این روش ها می تواند روش لیزری و یا جراحی باشد.

• روش برداشتن خال با لیزر

اگر اندازه خال شما کوچک باشد می توانید برای برداشتن آن از روش لیزری استفاده کنید. در این فرایند که شما خواهان از بین بردن خال با روش لیزری هستید، باید بدانید که این شیوه با استفاده از انرژی نوری، رنگدانه های موجود در خال را از بین می برد.

• تراشیده شدن خال

پزشک می تواند با استفاده از بی حسی موضعی، خال های پوستی را بتراشد و باعث از بین رفتن آنها شود. این شیوه درمانی با استفاده از یک اسکالپل انجام می شود و روشی تقریبا آسان و بدون درد بشمار می رود.
ممکن است پس از برداشتن خال، لکه ای به رنگ صورتی به جا بماند. اما نگران این مسئله ناشید ، چرا که با گذشت زمان، این لکه از بین می رود.

• جراحی خال

برخی خال ها با لیزر درمان نمی شوند و باید آنها را به روش جراحی از بین برد. در این شیوه، جراحی با بی حسی موضعی انجام شده و پزشک در آن برش های کوچکی بر روی پوست ایجاد می کند.
در این روش هم جای زخم کوچکی به جا خواهد ماند، که با طی شدن زمان از بین می رود.

برداشتن خال،ضایعات پوستی

بیشتر بخوانیم: میکرونیدلینگ

آیا درمان خانگی برای برداشتن خال هم وجود دارد؟

روش های مختلفی برای برداشتن خال وجود دارد که امروزه در سایت های مختلف می توانید درمورد آن مطالعه کنید.
اما برای برداشتن خال باید به پزشک مراجعه کنید تا تشخیص داده شود که نوع خال سرطانی نباشد و پزشک بتواند بهترین روش را برای شما در نظر بگیرد و آن را به شما ارائه دهد.
پزشک در حین درمان باید احتمال بروز عوارض و یا ماندگاری جای زخم را به حداقل میزان ممکن برساند.

آیا این امکان وجود دارد که پس از درمان خال دوباره بازگردد؟

در بعضی از موارد امکان برگشت دوباره خال پس از درمان وجود دارد.
اگر در حین درمان برخی از سلول های خال از دید پزشک پنهان بماند، امکان برگشت دوباره خال وجود دارد. احتمال این رویداد بسیار پایین است اما هیچ روش درمانی 100 درصد موثر نیست.
برای برداشتن خال مخصوصا موارد غیر عادی و یا سرطانی باید هر 6 ماه تا 12 ماه برای اطمینان به پزشک مراجعه کنید.

Rf سرجری چیست؟

نوعی دستگاه جراحی بشمار می رود که برای برداشتن خال ها، زائده های پوستی، زگیل ها، توده و برآمدگی های پوستی استفاده می شود. این دستگاه با عنوان جراحی با امواج رادیویی و یا رادیو سرجی شناخته می شود.

شیوه کارکرد این روش بدین گونه است که، امواج رادیویی به درون پوست فرستاده می شوند. امواج باعث می شوند تا شکل ضایعه پوستی دچار تغییر و یا موجب برداشته شدن آن شوند.
وابسته به نوع ضایعه، از الکترودهای مختلفی(سوزن باریک، تیغ جراحی، حلقه سیمی و…) برای درمان استفاده می شود.

هزینه برداشتن خال با دستگاه RF

هزینه درمان خال با استفاده از دستگاه آر اف وابسته به اندازه و شکل آن است.

سوالات متداول شما درمورد براشتن خال با دستگاه آر اف (RF)

• مدت زمان صرف شده برای جراحی با دستگاه آر اف چه مقدار است؟
به صورت کلی می توان گفت این شیوه درمانی حدود 30 دقیقه زمان می برد. بیشترین مدت زمان صرف شده برای گفتگوهای پزشک درمورد مراقبت و فرایند انجام این روش می باشد و تنها پنج دقیقه زمان می برد تا درمان خال به وسیله دستگاه انجام شود.

• برداشتن خال و ضایعات پوستی با دستگاه آر اف تا چه حد دردناک است؟
پزشک با استفاده از داروهای بی حسی، ناحیه تحت درمان را بی حس کرده و این کار باعث می شود شما درد زیادی را احساس نکنید.
در هنگامی که داروی بی حسی اثر خود را روی پوست شما بگذارد شما هیچ دردی را احساس نخواهید کرد(پزشک قبل از انجام جراحی از بی حس بودن ناحیه تحت درمان اطمینان حاصل می کند).

• چه مدت زمان طول می کشد تا بهبودی کامل صورت گیرد؟
ناحیه درمان شده، مانند یک زخم التیام یافته ، تنها به صورت لکه ای باقی مانده و این مسئله به مدت 10 تا 14 روز باقی می ماند و پس از گذشت چندین روز (به مدت حدودا دو هفته) از بین خواهد رفت.

• پس از درمان جای خال به چه صورت باقی خواهد ماند؟
خال پس از انجام جراحی از بین می رود و تنها لکه ای به رنگ قرمز بر روی پوست باقی خواهد ماند. به مدت چند روز پس از برداشتن خال با دستگاه آر اف، در ناحیه تحت درمان یک زخم به جای خال به وجود می آید، که با سپری شدن چند روز از بین خواهد رفت و پوستی جدید به رنگ قرمز در زیر آن تشکیل خواهد شد.

• آرایش کردن پس از گذشت چه مدت برای پوست مشکلی ایجاد نمی کند؟
حدود 10 تا 14 روز اول نباید از مواد آرایشی استفاده کرد. پس از، از بین رفتن زخم روی پوست شما می توانید از لوازم آرایشی استفاده کنید.

• برداشتن خال با دستگاه آر اف دارای چه مزایا و نکات مثبتی است؟
برداشتن خال با دستگاه آر اف دارای میزان تهاجمی کمتری نسبت به سایر روش ها است. در این روش درمانی هیچگونه آسیبی به پوست حتی در حد یک خراش کوچک وارد نمی شود.
در این شیوه درمانی به علت اینکه پوست بریده نمی شود دیگر نیازی به تشکیل بافت جوشگاه وجود ندارد. از این رو احتمال عفونت در برداشتن خال با دستگاه آر اف بسیار پایین است.

مزایای برداشتن خال با دستگاه آر اف

• کمترین آسیب به پوست اطراف وارد می شود.
• احتمال ریسک به جا گذاشتن اسکار پایین می آید.
• با استفاده از بی حسی موضعی درد بسیار خفیف می باشد.
• فاقد خون ریزی است.

 

بیشتر بدانیم : مزو تراپی مو

مراقبت های بعد از برداشتن خال با دستگاه آر اف

پس از برداشتن خال با دستگاه آر اف، شما برای بهبود باید از کرم های ترمیم کننده استفاده کنید. یک یا دوبار در روز صورت خود را با آب بشویید.
پس از تمیز شدن ناحیه تحت درمان از کرم های ترمیم کننده استفاده کنید. این کار را تا موقع بهبودی کامل زخم انجام دهید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.
بعضی از افراد چنین تصوری دارند که زخم ناشی از سوزاندن خال ها، با قرار گرفتن در معرض هوا زودتر بهبود می یابد. اما از نظر علمی این تصور کاملا اشتباه و بی ریشه است.
برای سریع تر شدن روند بهبود شما می توانید از پانسمان مناسب و همچنین پماد، پس از برداشتن خال با دستگاه آر اف مانند سیکاموزا یا سیکالفیت استفاده کنید.
برای از بین بردن و سوزاندن ضایعه های پوستی بهترین راه مراجعه به کلینیک های معتبر است. نواحی اطراف تحت درمان باید تمیز باشند و آلوده نشوند. همچنین از ایجاد فشار روی این نواحی به صورت جدی باید خودداری کرد.

عوارض برداشتن خال با دستگاه آر اف چیست؟

امواج رادیویی این دستگاه به صورت کامل، ایمن هستند. اما با این وجود ممکن است دارای عوارضی باشند. احتمال اینکه پوست دارای جوش شود وجود دارد و همچنین در بعضی از مواقع احتمال خارش و یا تورم بسیار کم نیز وجود دارد.

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها